inWRAP i Väst AB

Hallå på er igen och välkomna åter. Jag hoppas ni alla åt något gott på lunchrasten för en stund sedan för det är bättre att vara mätt och belåten än hungrig och irriterad. Jag har fyllt på mina energidepåer och är nu redo att snart sätta igång att jobba igen, ännu är det fem minuter kvar på rasten så jag tänkte att jag skulle använda den tiden till att skriva ett inlägg. Det finns ett företag som utför lackskydd i Kungälv, det är viktigt för mig att inte bara ta hand om mig själv, även bilen ska vårdas och tas omhand. En del i detta var att jag i förra veckan åkte till inWRAP i Väst AB eftersom jag hade hört sägas att när det gäller lackskydd i Kungälv så ska detta vara ett av de bättre företagen att vända sig till. Det var i alla fall vad två killar här på lagret där vi jobbar sa till mig, de tyckte absolut att det var till inWRAP i Väst AB jag skulle få detta gjort. Jag tog dem på orden och förra veckan var jag som sagt där. Jag fick den hjälp jag behövde och särskilt dyrt var det inte heller. Jag är jätteglad för det som de gjorde för mig och för min bil och vill så klart tipsa er om dem så att ni som funderat på det här med lackskydd i Kungälv ska veta om att ni också kommer att få kvalitativa resultat med er bil om ni vänder er till detta företag. Jag tror inte ni kan få bättre hjälp någon annanstans, därför ville jag bara i all korthet berätta om det här för er så att ni fick höra om det här företaget.