Vi fick hjälp med fastighetsskötsel i Visby

God eftermiddag och välkomna hit! I dagens inlägg tänkte jag skriva lite mer om företaget Myrdals Alltjänst och hur väl de har hjälpt mig med fastighetsskötsel i Visby. De har hjälpt mig vid ett fåtal tillfällen med bland annat häckklippning och trädgårdsskötsel.

Eftersom jag har ett så stort intresse för bilar och andra fordon samtidigt som jag jobbar med det gör det att jag gärna tar med mig jobbet hem. Min flickvän har vid flera tillfällen tagit upp det som ett problem, samtidigt gör hon ändå likadant så vi har kommit fram till att vi inte får klaga på varandra gällande det. Genom att jag har mitt stora intresse för bilar och fordon och min flickvän har sitt jobb har det blivit att vår trädgård har bortprioriterats, därför bestämde vi oss för ett tag sedan att ta hjälp med fastighetsskötsel i Visby. Det här företaget har varit hemma hos oss vid två tillfällen och hjälpt oss på vår tomt, ett tillfälle ägnade de åt att ta hand om trädgården i allmänhet. De rensade rabatter och planerade blommor med mera. Andra gången de var hemma hos oss klippte de både gräset och vår häck som omger vår trädgård. Båda gångerna de varit hemma hos oss har de levererat ett bra resultat, de har jobbat i en bra takt och varit väldigt noggranna så att vi skulle få ett fint och jämt resultat. Tack vare att de gjort ett så bra jobb kommer vi anlita dem i framtiden också när vi känner att vi är i behov av fastighetsskötsel i Viby igen, dessutom kan jag nu fokusera på mina fordon samtidigt som vi har en fin trädgård.