Däckservice på schemat

Hejsan hoppsan bloggen! Idag är det dags att lämna in min lilla kärra på service men det är ingen vanlig form av bilservice som bilen ska få ta del av utan det är däckservice. Jag känner att det är något som inte riktigt står rätt till med däcken, men när jag gör en närmare titt på dem så kan jag inte upptäcka något fel. Trycket i däcken är precis så som de ska vara och jag har även dragit åt bultarna en extra gång efter däckbytet för några veckor sedan. Trots det så känner jag att hjulen hoppar lite när man kör, det är som att man emellanåt åker över ett gupp. Förhoppningsvis så får vi svaren med hjälp av en däckservice. Om det inte är däcken som det är fel på så har jag faktiskt ingen aning vad det kan tänkas bero på. Det här inträffade i samband med att jag bytte till sommardäcken för några veckor sedan så jag har egentligen bara tagit för givet att det är en däckservice som behövs för att bilen skick ska återgå till hur det var innan. Utöver däckservice så är det inga större problem med min lilla kärra, utan den går fortfarande fint på vägarna här i Vänersborg och jag är väldigt nöjd. Livet är för tillfället tipp topp och jag har faktiskt tagit ledigt från jobbet den här veckan med tanke på att vi ändå är lediga torsdag och fredag. Då kände jag att det var lika bra att ta resten av veckan också, jag har så många semesterdagar så det är inga problem. Sen vad jag ska hitta på här i dagarna är en bra fråga, jag har inte så många måsten som behöver göras utan det blir nog att fixa lite med huset och bara ta det lugnt. Ha det fint!